شناسه محصول: dmp-039957

پودر طبی شست‌وشو‌دهنده سینوس و بینی( 30 ساشه)

ارسال رایگان اصفهان
ارسال برای شهرهای اصفهان و خمینی شهر رایگان می‌باشد.
free-shipping

در انبار موجود نمی باشد

ارسال توسط فروشگاه تجهیزات پزشکی دکتر مهندس
ناموجود
قیمت 12 عدد به بالا: ۱۹۰,۰۰۰ تومان

در انبار موجود نمی باشد

توضیحات

پودر طبی شست‌وشو‌دهنده سینوس و بینی | پاکسازی ایمن و غیردارویی

پودر طبی شست‌وشو‌دهنده سینوس و بینی محصولی کاربردی برای پاکسازی مجاری بینی و سینوس‌ها است که با حل شدن در آب، محلولی مناسب برای شست‌وشوی مؤثر بینی ایجاد می‌کند. این شست‌وشو به خروج ترشحات، گردوغبار، آلودگی‌ها و عوامل حساسیت‌زا کمک کرده و تنفس را راحت‌تر می‌سازد.

استفاده منظم از این پودر می‌تواند در کاهش گرفتگی بینی، خشکی مخاط، علائم آلرژی، سرماخوردگی و سینوزیت مؤثر باشد. این محصول یک روش غیردارویی، ساده و کم‌عارضه برای مراقبت روزانه از سلامت سیستم تنفسی محسوب می‌شود و برای استفاده خانگی کاملاً مناسب است.

هر بسته از این محصول شامل ۳۰ عدد ساشه مجزا است که مصرف آن را بهداشتی، دقیق و مقرون‌به‌صرفه می‌کند. بسته‌بندی ساشه‌ای همچنین حمل و استفاده از محصول را در منزل یا سفر آسان‌تر کرده است.

مزایای محصول:

  • کمک به شست‌وشوی مؤثر سینوس و بینی
  • کاهش گرفتگی، خشکی و تحریک مخاط
  • مناسب آلرژی، سرماخوردگی و سینوزیت
  • روش غیردارویی و ایمن
  • هر بسته شامل ۳۰ ساشه مجزا
  • استفاده آسان و بهداشتی

توضیحات تکمیلی

وزن 50 گرم
ابعاد 10 × 5 × 5 سانتیمتر

دیدگاهها

درمورد این محصول دیدگاه درج کنید.

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

پودر طبی شست‌وشو‌دهنده سینوس و بینی( 30 شاسه)
پودر طبی شست‌وشو‌دهنده سینوس و بینی( 30 ساشه)

در انبار موجود نمی باشد

ناموجود
قیمت 12 عدد به بالا: ۱۹۰,۰۰۰ تومان
- +
سوالات متداول

در زیر می‌توانید پاسخ سوالات خود را بیابید. در غیر این صورت از ما بپرسید، ما همیشه به سوالات شما پاسخ خواهیم داد.

کالا به سبد اضافه شد!
سبد خرید